Damlex Realty

Exclusief eigendom om gedeeltelijk te renoveren dichtbij het stadscentrum van Palamos

1 300 000 €
Prijs
10000 m2
Perceeloppervlakte
474 m2
Woonoppervlak
#71197
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Palamós
Unieke kans van een finca bestaande uit een prachtige villa om gedeeltelijk te renoveren en omgeven door 10.000 m2 grond op slechts 5 minuten van het centrum van Palamos en de beste stranden. De villa is gebouwd met hoogwaardige materialen.Het bestaat uit een dienstwoning met keuken, eet-woonkamer, slaapkamer en badkamer en aan de andere kant bestaat het uit drie slaapkamers (waarvan twee suites), een bibliotheek, een keuken met toegang tot de tuin, een grote woonkamer kamer met parketvloer, glas in lood ramen, houten balkenplafond, raampartijen, natuurstenen wanden, inbouwkasten en directe toegang tot de keuken. De eerste verdieping bestaat uit een lichte woonkamer met een ongelooflijk ingebouwd bibliotheekmeubilair en een uitgang naar een groot terras, een kantoor met kluis, de master suite met een indrukwekkend volume en uitgang naar het terras met uitzicht op zee, en een tweede suite. Buiten zijn er twee garages, een kelder, een kennel, een gebouw voor de waterbak met een pompsysteem voor irrigatie en de watervoorziening van het huis. Iets verder in de tuin vinden we een zeer grote ruimte voor het mozaïek zwembad en het poolhouse dat beschikt over een grote veranda, keuken en badkamer....
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Palamós

Ontdek Damlex Realty's samengestelde selectie van eigendommen te koop in Palamós, Costa Brava, waar geschiedenis en kustallure samenkomen. Palamós, een charmant vissersdorpje met een rijke maritieme traditie, biedt een voortreffelijk decor voor wie op zoek is naar een mediterraan toevluchtsoord.

Onze aanbiedingen bevatten woningen die naadloos zijn geïntegreerd in de infrastructuur van Palamós en gemakkelijke toegang bieden tot lokale voorzieningen, pittoreske promenades en gerenommeerde visrestaurants. De strategische ligging van de stad, ongeveer 40 kilometer van Girona, garandeert de nabijheid van de culturele pareltjes van de regio, terwijl Barcelona, ongeveer 120 kilometer verderop, en de Franse grens bijdragen aan de bereikbaarheid.

Palamós heeft een historische erfenis die duidelijk zichtbaar is in monumenten zoals de Sant Esteve-kerk en de iconische vissershaven. Met wortels die teruggaan tot de Romeinse tijd, is deze stad uitgegroeid tot een levendige bestemming, waar geschiedenis wordt gecombineerd met een eigentijdse levensstijl aan de kust.

Of u nu op zoek bent naar een toevluchtsoord aan het water of naar een historische dorpswoning, de eigendommen van Damlex Realty in Palamós bieden de mogelijkheid om uzelf onder te dompelen in de tijdloze charme van de Costa Brava. Laat ons u begeleiden naar uw droomhuis in dit boeiende juweeltje aan de Spaanse kust.

1 300 000 €
Ref. 71197
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 71197